«Жити без нього не можу»: у Мелітополі українки збираються заміж за окупантів

11
«Жити без нього не можу»: у Мелітополі українки збираються заміж за окупантів
Підписниця телеграм-канал Мелітополь в курсі розповіла, що донька знайомої зібралася заміж за орка, каже, що жити без нього не може і сильно закохалася.

«Кажу їй, Машуню, а як ти взагалі уявляєш життя з людиною, яку не сьогодні-завтра можуть перекинути в гарячу точку? У якого наказ – вбивати наших військовослужбовців? І якого, зрештою, вдома чекають дружина та двоє неповнолітніх дітей⁉️

Якщо він їх покинув, то й тобі рано чи пізно помахає ручкою. А обурюватимешся, пристрелиш як собаку», - йдеься у повідомленні.

За словами жінки, такий безлад зараз відбувається у Мелітополі. Вже справа дійшла до одружень: наші дівчата готові віддатися рашистам з власної волі, каже підписниця.

«А найстрашніше, що це люди, з якими ще нещодавно святкували дні народження, ділилися найпотаємніші, а тепер ми - по різні боки барикад», - розповіла жінка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-32

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А вона справді українка?
Відповісти
А як же! Піся ж чухається!
Відповісти
Шльондри рідкісні...
Відповісти
Ось це і є наслідки виховання, точніше його відсутності. Це людський шлак, непотріб. Фу, як гидко.
Відповісти
Взагалі не вражений, правда життя, на жаль
Відповісти
Боже, яке кончене !
Відповісти
Любов понад усе
Відповісти
Значить настрої такі були у сім'ї. Це прихильники русськаго мира, інакше дівчина знала б, що росіяни і расея це зло. Це її свідомий вибір. Собаці собаче життя, вона не українка!!!
Відповісти
Як не хочеться вірити в таку ганьбу...Це просто дно,я уявляю,які моральні якості в цих дівчат
Відповісти
Як не хочеться вірити в таку ганьбу...Це просто дно,я уявляю,які моральні якості в цих дівчат
Відповісти
Кохання не треба засуджувати, яким би воно не було. Ми не обираємо, кого любити. Не обовʼязково, що дівчина колаборантка і підтримує агресію РФ. Невже ви ніколи не любили? Інакше знали б, що серце і почуття не підвладні розуму. Так, можна любити і ворога, і вбивцю, і він теж здатен любити, як і кожна людина! Подивіться фільми про Другу світову, книжки почитайте, скільки було історій, коли наші дівчата закохувались в німців. Були навіть випадки, коли есесівці закохувались у єврейських дівчат. Любов не знає меж. А ви вчинили б з ними так, як робили у Іранції після війни, коли нещасних жінок роздягали, голили їм голови і гнали по вулицям міст, били за те, що вони покохали німців?! Тоді чим ви краще за ворога? Треба насамперед лишатися людьми.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні