--> Коли оприлюднять дані про кількість загиблих військових ЗСУ на війні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Коли оприлюднять дані про кількість загиблих військових ЗСУ на війні

1
Коли оприлюднять дані про кількість загиблих військових ЗСУ на війні
У Міністерстві оборони України заявили, що оприлюднювати інформацію про загиблих українських військових не будуть до завершення дії воєнного стану, пише 24 канал.

Чому Міноборони не повідомляє кількість загиблих українських військових

У Міністерстві оборони зауважили, що дані про втрати особового складу Збройних Сил України від початку повномасштабного вторгнення росії не повідомляють через те, що такою є необхідність під час воєнного стану.

Таку інформацію не можна оприлюднювати, зокрема, тому, щоб ворог не дізнався цих даних, адже тоді військові фахівці противника можуть зробити чимало висновків та використати інформацію з метою аналізу та планування подальших дій.

«Саме тому до завершення воєнного стану ця інформація закрита і не підлягає оприлюдненню», – пояснили у Міноборони.

При цьому у міністерстві наголосили, що така обставина жодним чином не впливає на гідне вшанування пам'яті кожного загиблого захисника чи захисниці України. Це наші герої, яким Міноборони віддає шану, про яких говорить публічно, пише, знімає відео, сумує за кожним та кожною. А родинам загиблих забезпечуються належні виплати.

«Тому представникам громадських ініціатив, які збирають ці дані у різний спосіб, систематизують і оприлюднюють їх, варто зважати на те, що оприлюднення такої інформації під час воєнного стану шкодить нашій обороні», – зауважили у міністерстві.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ми кацапів критикуємо що вони замовчують-зменшують свої втрати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні