Коли в Україні цього року розпочнеться опалювальний сезон

1
Коли в Україні цього року розпочнеться опалювальний сезон
Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов повідомив, що цього року опалювальний сезон планується розпочати після 15 жовтня, при цьому враховуватимуться й погодні показники, пише Політека.

Він зазначив, що ціна на опалення для населення не змінюватиметься і становитиме 7420 гривень за тисячу кубометрів.

«Верховна Рада ухвалила три закони, які фактично уможливлюють проходження опалювального сезону та забезпечують відшкодування різниці в тарифах. Це важливо для того, щоб ми забезпечили проходження опалювального сезону. Тобто фізично та економічно умови для цього створені», – сказав міністр.

Чернишов наголосив, що нормативні показники температури не переглядатимуться. Мінімальний рівень температури, який має бути забезпечений, становить не менше ніж 18 градусів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коли це тепло почали вимірювати в кубометрах?
А в кількості дурнів виміряти не пробували?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні