Українців закликали не відвідувати Сербію: яка ситуація в країні

0
Українців закликали не відвідувати Сербію: яка ситуація в країні
Посольство України в Республіці Сербія звернулося до українців із закликом утриматися від відвідування Сербії, пише ТСН.

«До уваги громадян України! Рекомендуємо громадянам України наразі утримуватися від відвідання південних районів Сербії та уникати місць масового скупчення людей. У разі потрапляння в надзвичайну ситуацію просимо телефонувати на гарячу лінію Посольства для громадян України (+381)63-111-31-85

Також в разі потреби можливо звертатися на цілодобову «гарячу лінію» МЗС України: +380442381588», - йдеться у повідомленні.



Відомо, що після екстреної наради в Генеральному штабі збройних сил Сербії через ескалацію на косово-сербському кордоні президент країни Александар Вучич закликав продовжувати діалог та вирішити питання мирним шляхом. На думку сербського президента, на Сербію готували напад. Він припустив, що ситуацію вдасться врегулювати вже 1 серпня.

«Ми попросили всіх міжнародних представників зробити все можливе. Важливо, щоб діалог тривав і ми намагалися вирішувати питання мирним шляхом. Я вірю, що ми матимемо хороші новини, я сподіваюся, що це буде закінчено, не сьогодні ввечері, а завтра <1 серпня>. Все, що вони зробили, показує, наскільки підготовленим був напад на Сербію», — заявив Вучич.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні