Битва за Харків: росіяни готують наступ в напрямку області

0
Битва за Харків: росіяни готують наступ в напрямку області
ЗС РФ кілька місяців утримували позиції в районі Балаклії та Великої Комишувахи. Обидва райони окупанти можуть використовувати як плацдарми для наступальної операції, вважають у ISW.

Росія створює умови, щоб наступати на Харків. Райони Балаклії та Великої Комишувахи можуть стати плацдармом для наступу окупантів на місто з південного сходу. Ймовірно, ворог зосередиться на провокаційних атаках, щоб запобігти контрнаступу ЗСУ. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW).

За даними аналітиків, локальні наземні атаки відновилися на північний захід і на південний захід Ізюма. В останні дні помітні спроби невдалого штурму та бойової розвідки у напрямку Чепіля, Щурівки та Гусарівки на північний захід, а також на Дмитрівку та Бражківку на південний захід від Ізюма.

Зазначається, що ЗС РФ кілька місяців утримували позиції в районі Балаклії та Великої Комишувахи. Обидва райони окупанти можуть використовувати як плацдарми для наступальної операції.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні