«Через 9-10 років»: астролог розповів про нову небезпеку для України

1
«Через 9-10 років»: астролог розповів про нову небезпеку для України
Відомий астролог Дмитро Уранус склав прогноз для України на кілька років вперед і передбачив небезпеку для нашої країни, пише УНІАН.

За його словами, восени поточного року росія запросить переговори з Україною і запропонує якісь мирні угоди. І ось тут таїться найбільша небезпека, оскільки через 9-10 років в Україні може повторитися ситуація, як 24 лютого.

«Восени росія, швидше за все, запросить переговори і запропонує якісь мирні угоди. Але на це не варто йти, інакше через 9-10 років почнеться нова війна з росією, ще більш страшна і руйнівна, і війна 2022 року виявиться просто розвідкою боєм. Довгостроковий прогноз показує, що якщо не довести цю війну до кінця, до поразки росії, до падіння путінської влади, якщо цей конфлікт буде заморожений, якщо не будуть повернуті всі захоплені території, то Україна перестане існувати протягом 10 років через нову війну», - написав Уранус.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо Україна зараз підпише з кацапами якусь "мирну хрєнотень" то у майбутньому буде ще жорстокіша війна. Тут і до ворожки не треба ходити. Якщо хижака не добити зразу то він обов'язково повернеться.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні