Астролог попередив українців про небезпечні дати в серпні

0
Астролог попередив українців про небезпечні дати в серпні
У серпні окупанти можуть знову поновити інтенсивні ракетні удари по багатьох містах України, пише НВ.

Найбільше можуть постраждати Київ, Одеса, Дніпро та Харків.

«Ці міста матимуть підвищену енергетичну активність, тому може бути прильот», — розповів ясновидець Макс Гордєєв.

Астролог наполегливо рекомендує жителям перелічених міст не ігнорувати сигнали повітряної тривоги 7 (День повітряних сил ЗСУ), 8 (День військ зв’язку), 12 (День молоді), 27 (День авіації) серпня. Особливо обережними Гордєєв закликав бути жителів столиці.

Найважчими днями останнього літнього місяця екстрасенс називає 23 та 24 серпня — День прапору України та День Незалежності України.

«Ці дні не можна ні святкувати на вулицях, ні бути ні в яких центрах, тому що можливі прильоти, яксь негативні аспекти. Це найважчі дні. В ці дні можуть бути важкі прильоти», — запевнив експерт.

Він також наголосив, що не хоче сіяти паніку, а робить свої прогнози винятково з метою закликати українців не ставитися легковажно до сигналів тривоги та не нехтувати походами в укриття.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні