У Президента розповіли, що буде відбуватися у наступні місяці війни

0
У Президента розповіли, що буде відбуватися у наступні місяці війни
Україна ніколи не піде на поступки росії, яка напала і цинічно нищить нашу землю, з точки зору своєї незалежності та територіальної цілісності, заявив глава Офісу президента України Андрій Єрмак, пише NHK.

«У цій війні ми ніколи не підемо на поступки з точки зору своєї незалежності, територіальної цілісності та суверенітету», - сказав він.

За його словами, українські війська активізують контрнаступ на півдні, аби відвоювати всю захоплену росією територію. Водночас, Єрмак вважає, що затяжна війна надасть перевагу російським військам.

На його думку, якщо бої триватимуть до зими, українським військам буде дедалі складніше відвоювати свою територію.

Єрмак також сказав, що всі обговорення спрямовані на те, щоб вжити всіх можливих заходів і досягти перелому в ході бойових дій. Очільник ОП закликав США та західних союзників запровадити нові санкції проти рф та зазначив, що кремль продовжує використовувати експорт енергоносіїв як важіль для усунення санкцій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні