--> ЗСУ знищили залізничне сполучення росіян з Криму до Херсону | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ЗСУ знищили залізничне сполучення росіян з Криму до Херсону

0
ЗСУ знищили залізничне сполучення росіян з Криму до Херсону
Ремонт колії займе кілька днів, проте вона залишиться вразливою для російської армії та їхнього маршруту з перекидання матеріально-технічного складу з Криму в Херсон.

Збройні сили України завдали удару по військовому потягу з боєприпасами російських військ в окупованій Херсонській області. Дуже ймовірно, що залізничне сполучення між окупованим Кримом і Херсоном наразі не в робочому стані. Про це пишуть у розвідці Британії.

У відомстві зазначають, що ремонт колії росіянами триватиме кілька днів. Однак вона залишиться вразливою для російської армії та їхнього маршруту з перекидання матеріально-технічного складу з Криму до Херсона.

У Міноборони Великобританії додали, що нещодавно армія РФ показала поромну переправу для цивільного використання, яка була створена на заміну пошкодженому від ударів ЗСУ Антонівському мосту в Херсоні. Швидше за все, російська армія використовує її для перекидання своїх військ і матеріально-технічного забезпечення.

Імовірно, ще більше мирних жителів намагатиметься втекти з Херсона через воєнні дії біля нього та погіршення дефіциту продовольства.

"Це створить навантаження на транспортні вузли та маршрути, внаслідок чого будуть реалізовані заходи щодо контролю за рухом", — вважають у британській розвідці.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні