Стало відомо, який наказ може віддати путін у найближчий час

5
Стало відомо, який наказ може віддати путін у найближчий час
Росія зараз має недостатньо сил, щоб піти в наступ на півдні України та дійти до Запоріжжя, вважає австрійський військовий аналітик Том Купер, однак додає, що путін таки може віддати такий наказ, йдеться у сюжеті Суспільного.

Від початку повномасштабного вторгнення Купер досліджує ситуацію на різних ділянках фронту. Раніше він прогнозував, що росіянам не вдасться довгостроково утримувати всі окуповані території, втім, скептично висловлювався щодо деокупації Херсона у найближчій перспективі.

Нині ж Купер переконаний: якщо українці продовжать гатити по мостах і знищувати склади російських боєприпасів, то можна сподіватися, що Херсон вдасться звільнити у найближчі місяці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
16

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
таки може віддати такий наказ ! цікаво що він означає ?
Відповісти
Такий наказ може бути останній...
Відповісти
Такий наказ може бути останній...
Відповісти
Всім наказам наказ!
Відповісти
Наказ расстрелять самого себя.!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні