--> В Україні відповіли на «миролюбну» політику кермля | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Україні відповіли на «миролюбну» політику кермля

0
В Україні відповіли на «миролюбну» політику кермля
Такі маніпуляції із заявами окремих спікерів – елемент інформаційно-психологічної операції Росії.

Останнім часом російська пропаганда схиляє Україну до переговорів, стверджуючи, що Кремль готовий дійти консенсусу дипломатичним шляхом. Але це лише маніпуляція. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО України у середу, 3 серпня.

"Останнім часом Росія активно використовує іноземних політиків і намагається нав'язати світові думку, що вона погоджується на мирні переговори з Україною", - йдеться у повідомленні.

Так, з посиланням на заяву дружини президента Ірландії, кремлівські медіа пишуть, що "конфлікт в Україні триватиме доти, доки Москва та Київ не домовляться про припинення вогню".

"А через екс-канцлера Німеччини Герхарда Шредера Кремль намагається сповістити західне суспільство, що Росія готова сісти за стіл переговорів", - зазначили у РНБО.

Вказано, що такі маніпуляції із заявами окремих спікерів є елементом інформаційно-психологічної операції Росії, мета якої – створити навколо РФ імідж миролюбної країни.

"Агресор продовжує дезінформувати про схильність до миру, наголошуючи на підписанні мирної угоди про вивезення заблокованого українського зерна. Водночас Росія не припиняє обстрілювати населені пункти України та вбивати мирне населення", – додали в РНБО.

Як відомо, 27 лютого розпочалися переговори щодо врегулювання ситуації в Україні. Сторони провели кілька раундів очно та кілька – у режимі відеозв'язку. На початку травня процес було припинено. А пізніше президент Володимир Зеленський заявив, що Україна сяде за стіл переговорів із РФ, коли відновить позицію сили.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні