Три країни, на які може напасти путін

0
Три країни, на які може напасти путін
Перемога України у війні з росією залежить лише від успіхів ЗСУ на полі бою, тому не слід розраховувати на швидку смерть володимира путіна, вбивчу дію санкцій чи прозріння російських громадян, вважає другий президент України Леонід Кучма, пишуть Факти.

«Перш за все, не треба розраховувати на те, що ось-ось помре путін. Що санкції ось-ось економічно вб’ють росію. Що російський обиватель раптом прозріє та вийде на антивоєнний протест. Нічого такого не буде. Україна має битися і вирішити усе на полі бою», – заявив він.

На його думку, швидкого закінчення війни не буде, оскільки дії путіна свідчать про те, що «він все ще хоче вигризти якусь перемогу».

Водночас Кучма назвав чинники, які здатні кардинально вплинути на перебіг і тривалість війни.

«Наприклад, успіх нашого анонсованого контрнаступу на Південь, звільнення Херсону. І, навпаки, наближення холодного періоду без постачання російського газу, перспектива політичних криз та виборів на Заході – все це теж може впливати на терміни припинення вогню, але вже навряд чи на нашу користь», – наголосив другий президент України.

Відповідаючи на питання щодо ймовірності Третьої світової війни, він зауважив, що у випадку розширення географії російської агресії небезпека загрожує передусім Молдові, Казахстану та Грузії, напасти на країни НАТО путін не зважиться.

«Кидати справжній виклик НАТО, тим більше вже втративши найбільш боєздатну частину своєї армії – це, як мені здається, не про росію», – додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні