--> 64-річний пенсіонер самостійно зупинив колону окупантів. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

64-річний пенсіонер самостійно зупинив колону окупантів. ВІДЕО

3
64-річний пенсіонер самостійно зупинив колону окупантів. ВІДЕО
64-річний боєць тероборони з Бучі Валентин Дідковський зупинив цілу колону окупантів, не дозволивши ворогові прорватися далі в місто. Маючи при собі лише один гранатомет, пенсіонер змусив орків рятуватися втечею, повідомляє Радіо Свобода.

Як поділився тероборонівець, наприкінці лютого він побачив біля свого двору рух російської техніки. Чоловік сховався і вистрілив у бензовоз із РПГ-18. Коли техніка ворога не могла їхати далі через палаюче паливо, військовий кинув у бік супротивника ще кілька гранат.

«Бачу: з боку вокзалу Бучі йде велика колона. Взяв гранатомет та гранати. Я зайшов за будинок – спочатку проїхав перший БТР, другий, БМП, танк – і побачив бензовоз. Він зупинився – і я вистрілив із гранатомета. Коли я його підбив – усе горіло», - розповів Дідковський.

Залишивши при собі для самозахисту лише одну гранату, він зумів перебігти до сусіднього двору та повідомив про місцезнаходження окупантів ЗСУ. У результаті ворог був зупинений – українські військові остаточно розбили колону. Рашисти в паніці знімали форму і тікали.

«БТР стояв заведений. Орки вилазили з нього, кидали форму і перевдягалися у цивільне… Дзвонив хлопцям на Жираф. Через 5-7 хвилин дуже сильні вибухи пішли», - наголосив боєць.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Дід-термінатор".Респект.
Відповісти
12III.1985 я поляк по национальности и когда меня освобождали с ИТК-17
Балаклея Харьк.обл. с ПКТ-мой вес был 37кг
А до НАЦИСТКОЙ УССР тюрьмы мой вес был 62-64кг
Возраст 28лет
Адм- тюрьмы применяли Карательную психиатрию, проломила череп и выбили мне зубы ...
Нарушения прав человека в НАЦИСТКОЙ УССР стали предпосылкой для последующих полит-репрессий в уркаине с участием USA и EU .....
Відповісти
застрелься ватний кацапський дебіл!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні