Україні та росії запропонували оголосити перемир'я на п'ять років

1
Україні та росії запропонували оголосити перемир'я на п'ять років
Президент Мексики Андрес Мануель Лопес Обрадор запропонував зупинити всі війни на Землі щонайменше на п'ять років, пише Воттак.

На його думку, таке перемир'я може ініціювати ООН. Політик пояснив, що конфлікти, хоч би де вони були, впливають на добробут людей по всьому світу. Це особливо помітно на прикладі війни росії та України.

Президент наголосив, що світ за останній час пережив безліч криз, серед яких пандемія COVID-19, війна в Україні та напруга у зв'язку з Тайванем. Це призвело до зупинення економічного зростання, збільшення бідності та глобальної інфляції.

«Ми живемо у глобалізованому світі. Особливо це помітно через конфлікт росії та України. Світ уже страждає через ціни на енергоресурси, затримки морського транспорту, нестачу мікрочіпів, добрив, їжі», — сказав Обрадор.

Рішенням, на думку президента, могло стати п'ятирічне глобальне перемир'я — заморозка всіх військових і торгових конфліктів на планеті. Це могла б ініціювати ООН, – повідомив мексиканський лідер.

«Треба сказати ні провокаціям, ні війні. Ми не хочемо гегемоній у світі. Не так уже й складно попросити США, Росію та Китай прийняти цю пропозицію, яка може бути ініційована в ООН. Жодна держава у світі не повинна бути безвідповідальною», - сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Того "пропозиціонера" треба послати слідом за "ру SSкім карабльом"!!! Нам через п'ять років ще більш жорстокіша війна не потрібна!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні