На кордоні з Польщею масово затримують українських чоловіків

14
На кордоні з Польщею масово затримують українських чоловіків
За даними Державної прикордонної служби, від початку дії воєнного стану в Україні прикордонники затримали за спробу незаконного перетинання кордону близько 6,4 тисячі військовозобов'язаних чоловіків, Gazetapl.

Понад 4 тисячі з цих порушників зупинені прикордонниками поза пунктами пропуску. Решта намагалися схитрувати під час проходження паспортного контролю.

"Чоловіки призовного віку не полишають спроб перетнути державний кордон, не маючи на це права, — каже речниця Львівського прикордонного загону Олександра Кучковська. — Часто вони намагаються перетнути кордон з документами, які мають ознаки підробки, або ж надають неповний пакет документів, який дозволяє законно перетнути кордон.

На шести пунктах пропуску Львівської області за добу фіксуємо 10-20 спроб незаконно перетнути кордон громадянами призовного віку", - йдеться у повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Журналюги пустоголовые,заочники получившие дипломы за пачки бумаги и коньяк с кофе, массово это не 6 тыс.за пол года, хайпожоры.
Відповісти
Прикол в тому що мажори і їх діти призовного віку без проблем виїжджають.
Відповісти
Скоро зима, холода.Буде підняття цін,дефолт.Як виживуть сім'ї що жили з заробітків? Держава за весь час не зробила нічого, щоб народ відчував себе достойно.Тому і їдуть заробляти,на навчання,на лікування,на створення свого бізнесу.Стаття -- відстій.Ні про що.Зробили рабів.З людей.
Відповісти
Хто тоді , по вашому має захищати Батьківщину ?
Дивна логіка : хтось мав країну розбудовувати , хтось би мав боротись з корупцією , а тепер - знову хтось ?
Як , по вашому , має діяти держава в умовах війни , щоб народ відчував себе достойно ? Я живу в Бучанському районі
Відповісти
Набрати конкретну кількість воїнів, платити їм гроші і вперед а то 1млн воює а 8млн чекають..... на що? За шо? Скільки ще? Платіть хоча б 10к грн в місяць щоб просто хоча б вижити
Відповісти
Я взагалі не розумію, як в такий час можна втікати?
Відповісти
Как это не делает ?нам как ВПО платят деньги, нам отменили коммунальные , бесплатный транспорт.Все практически форма можно не платить есв и единый если нет дохода .Помогают гуманмтаркой .Вам мало ?Конечно если раньше зарабатывать по 100 штук то это капля в море, но если жили средне то и сейчас можно прожить и что то делать на благо страны.
Відповісти
Всех сикунов-уклонистов на бутилку посадить, привет с Полка Торнадо
Відповісти
Дима, свяжись со мной, +48536202034, только телеграм....я с Днепра....
Відповісти
Це тебе на бутилку треба посадити! Тут тобі не рабство! Ніхто нікому нічого не винен. Вільна Україна. Без обмежень прав людини!
Відповісти
Замість мобілізації на завод для ракет проти Росії можна будувати заводи закордоном і робота і оборона 500тисяч доларів кожному солдату наперед що на передовій,а не 15млн компенсації щоб росіянам економічно було не вигідно воювати за рашу виробляти дрони і розробляти з поляками 21 століття скоро середина дозволити виїзд на заводи для оборони і забрати 150млрд доларів з росії тих запасів а не нещасні 40млрд доларів лендліз
Відповісти
Чоловіків , всеодно потрібно випускати за кордон, дуже багато безробітних, і на межі бідності всі не можуть бути на фронті, це не реально, у мене наприклад не має мотивації і бажання воювати, Який тоді нахуй з мене буде захисник на фронті, я буду лише якорем і нікчемою яка заважає іншим особам.
Відповісти
Прикордонники не мають права утримувати чоловіків в Україні. Якщо не пропускають то потрібно не брятися і йти подавати в суд! Конституція України людина вільна і має право вільно пересуватися по Україні та за межами. Ми не є раби!
Відповісти
Це не перший провокаційний пост з Волинь 24. Думаю спецслужбам треба звернути увагу
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні