--> Чому росія ненавидить азовців | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чому росія ненавидить азовців

0
Чому росія ненавидить азовців
Радник глави офісу президента України Олексій Арестович пояснив, чому Кремль так ненавидить окремий загін спеціального призначення НГУ «Азов».

«Проблема «Азова» полягає в тому, що у росіян до них персональна ненависть. Для російського режиму вони уособлюють все те, що вони ненавидять, з чим вони воюють. «Нацбатальйон», причому високомотивований, пустив крові дуже багато їм, стояв до кінця, робив це з таким драйвом. Вони ж б'ють в найголовнішу точку ідентифікації всього путінського режиму, мовляв «ми нещадно тиснемо і є один спосіб - або загинути, або поклонитися». Азов не зробив ні те, ні інше», - пояснив Арестович.

Зараз кремлівський режим намагається виставити військовополонених захисників Маріуполя поламаними та кинутими своїм керівництвом і Україною.

«Їм потрібно розтоптати і ім'я Азов, і сам Азов, щоб його фізично не було. Тоді вони здобудуть повну і беззастережну моральну перемогу тут, як то кажуть. І саме тому ми зробимо все, щоб не дати їм це зробити. Не тільки ми, а й наші міжнародні партнери», - підкреслив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні