Чи можуть росіяни захопити Миколаїв

0
Чи можуть росіяни захопити Миколаїв
Російські окупанти не зможуть найближчим часом захопити Миколаїв. Це просто нереально.

Таку думку висловив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім. Він пояснив, що зараз лінія фронту на Півдні України розтягнута. Ситуація там справді напружена, але контрольована.

За словами Кіма, навіть якщо окупанти просуватимуться по 200 м чи кілометр на день, то їм знадобиться дуже багато часу, щоб просунутися на 30 км.

– Можливо, у них є план десь за пів року взяти Миколаїв, але найближчим часом це просто нереально. До того ж, передусім, окупанти намагатимуться вийти на адміністративний кордон Херсонщини, щоб зафіксувати хоч якусь “перемогу”, – наголосив голова Миколаївської ОВА.

Віталій Кім додав, що необхідності проводити обов’язкову евакуацію з Миколаєва наразі немає. Але люди можуть виїжджати з міста добровільно.

За словами Кіма, наразі у Миколаєві немає жодних проблем з транспортом, пальним чи їжею.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні