Ніяких псевдореферендумів на окупованих територіях не буде - ОП

1
Ніяких псевдореферендумів на окупованих територіях не буде - ОП
Окупанти не зможуть зберегти контроль над територіями України, на яких збираються провести псевдореферендум про приєдання до РФ. Про це в інтерв’ю LB заявив заступник керівника Офісу президента Ігор Жовква.

Жовква зауважив, що окупанти постійно змінюють дату проведення фейкового голосування. Зокрема, почали з’являтися заяви про перенесення "референдуму" з 11 вересня, єдиного дня голосування у Росії, на пізнішу дату.

"В будь-якому разі не хотілося б навіть цього аналізувати, бо ми впевнені, що такого референдуму не відбудеться, тому що ці території не будуть під контролем РФ", - заявив він. Заступник голови ОПУ наголосив, що першою чергою інформація про "референдум" розповсюджується Кремлем на внутрішню аудиторію.

"Постійно надсилаючи ці сигнали про проведення "голосування", Москва демонструє, що сама не впевнена у тому, що їй вдасться зберегти контроль над тимчасово окупованими територіями. Тому все, що в кремлі роблять, – транслюють подібну інформацію внутрішній російській аудиторії", - сказав він.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То це єрмак нашептав? А йому з фсб сказали.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні