Росії запропонували 100 тисяч добровольців для війни з Україною

0
Росії запропонували 100 тисяч добровольців для війни з Україною
Російські пропагандисти заявляють, що Північна Корея начебто планує направити на допомогу російській окупаційній армії своїх солдатів для ведення війни в Україні, пише UAportal.

В ефірі одного з російських ток-шоу пропагандист Ігор Коротченко заявив, що військові із КНДР готові прибути для участі у бойових діях проти України.

Він зазначив, що Північна Корея запропонувала Росії направити 100 тисяч солдатів. Про це повідомляє New York Post.

«Є повідомлення, що 100 тисяч північнокорейських добровольців готові приїхати і взяти участь у конфлікті», - сказав Коротченко в ефірі російського «Першого каналу».

Пропагандист не уточнив, звідки візьмуться «добровольці» у такій авторитарній державі, як Північна Корея.

При цьому Коротченко заявив, що північнокрейці мають «багатий досвід ведення контрбатарейної війни».

«Якщо Північна Корея висловить бажання виконати свій міжнародний обов'язок боротьби з українським фашизмом, ми повинні дозволити їм», - додав він.

Крім того, Коротченко заявив, що будівельники з КНДР готові приїхати та разом із російськими колегами відбудовувати зруйновані міста на території України.

«Північнокорейські будівельники витривалі, невибагливі, найголовніше – мотивовані. Не треба нам соромляться приймати ось цю руку, яку нам простягає Кім Чен Ин», – сказав він.

Заяву про участь північнокорейських солдатів західні аналітики розцінюють як ознаку того, що президент рф володимир путін не вистачає політичної волі для проведення масової мобілізації в Росії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні