--> «Смердючі х*хли»: у Німеччині росіянка накинулася на українку з дитиною. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Смердючі х*хли»: у Німеччині росіянка накинулася на українку з дитиною. ВІДЕО

1
«Смердючі х*хли»: у Німеччині росіянка накинулася на українку з дитиною. ВІДЕО
У Німеччині росіянка без причини лаявла дворічного хлопчика та його маму, супроводжуючи свою істерику погрозами і звинуваченнями, пишуть Подробиці.

У німецькому місті Бад-Вісзе росіянка на дитячому майданчику накинулася з лайкою на українців. Почувши, що вони спілкуються українською мовою, неадекватна жінка звернулася до незнайомих людей із погрозами і звинуваченнями.

Зокрема, одіозна росіянка заявила, що українців «потрібно знищувати, як євреїв». Після того, як українка на ім'я Оксана почала фіксувати агресію жінки на камеру, та викликала поліцію. Відповідний допис з'явився в Instagram авторки кадрів.

За словами українки, вона розмовляла з мамою, коли почула, як незнайома росіянка звернулася до її сина: «Слухай сюди, чувак, ти зараз швиденько збираєш свої монатки і уй*буєш нах*й у свою х*хляндію. І мамашку свою прихопи».

Одіозна російськомовна жінка заявила, що приїхала в Німеччину 20 років тому і вважає себе корінною німкенею, а одразу після цього видала, що диктатор путін «все робить правильно» і росія нібито скоро простягнеться «від Москви до Мюнхена».

Після цього росіянка назвала українців «смердючими х*хлами» і заявила, що їх «потрібно знищувати, як євреїв».

Такої ж поведінки вона навчила свою дочку, яка почала обливати хлопчика водою, поки її мама витягувала іграшки з піску, називаючи дитину «тупим х*хлом».

Очевидно, усвідомивши, що за таку поведінку її чекає «слава» і проблеми з законом, а також помітивши камеру, росіянка заявила, що не говорила з українцями, а спілкувалася з природою і сама з собою.

Утім на кадрах чути, як вона каже: «як же ви всі попрете табуном у свої халупи», і називає українку «злою собакою».

Громадянка України звернулася до правоохоронних органів, на що вони відповіли, що спершу цю жінку потрібно ідентифікувати.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Багато фріців такі ж підораси як і їхні канцлери. Тому нема чому дивуватись
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні