Чому в Україні розпочалася війна: назвали причину

0
Чому в Україні розпочалася війна: назвали причину
Безкарність злочинів комуністичного режиму є однією з головних причин руйнівної і геноцидної війни на території Європи, пише Європейська правда.

Про це заявила прем'єр-міністр Естонії Кая Каллас.

Каллас виступила напередодні у Швейцарії на церемонії вручення Європейської премії політичної культури. Престижну премію, яку присудив швейцарський фонд Ганса Рінг'є, Каллас вручили за її політичну сміливість у протистоянні російській агресії та за впливову роль у забезпеченні рішучої відповіді західних країн.

«Сьогодні у вільного світу є вікно можливостей зупинити російський імперіалізм. Ми стали свідками величезних змін у політиці країн Заходу. Але ці зміни - лише початок, і вони мають бути стійкими. Агресор не змінив і не скасував своїх злочинних цілей. Це означає, що ми не можемо зробити жодного кроку назад. Навпаки, нам потрібно рухатися вперед, і важливі зміни у нашій політиці мають стати постійними», - сказала прем'єр-міністр.

За словами Каллас, безкарність злочинів комуністичного режиму є однією з головних причин того, що «ми знову зіткнулися із руйнівною та геноцидною війною на європейській землі».

Вона додала, що на додаток до розслідування воэнних злочинів, необхідно створити спеціальний міжнародний трибунал для притягнення Кремля до відповідальності за злочин агресії.

«Путін розраховує на безкарність. Тому ми тим більше маємо зробити все можливе, щоб усі, хто стоїть за агресією та масовими злочинами проти України, були покарані», - наголосила Каллас.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні