--> «Тоді був інший шоубізнес»: Монатік розповів, чому виступав в рф після 2014 року | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Тоді був інший шоубізнес»: Монатік розповів, чому виступав в рф після 2014 року

3
«Тоді був інший шоубізнес»: Монатік розповів, чому виступав в рф після 2014 року
Мультиартист Монатік їздив з концертами в росію попри війну на Донбасі та окупацію Криму. Він відповів, що шукав швидкої популярності, але перестав відвідувати країну-агресора з 2015 року, пише 24 канал.

Український мультиартист Монатік є в тому списку зірок, які не одразу зрозуміли важливість відректися від російського ринку. Він перестав їздити в росію з 2015 року.

Монатік про виступи в росії

Співак пояснив свої гастролі в росії іншими правилами у шоубізнесі. Начебто до 2014 року без залучення російського ринку пісні в Україні не могли стати хітами.

«Тоді був інший шоубізнес та інші правила. До 2014 року відчувалося, що доки пісня не стане популярною в росії, то й в Україні вона не так сильно грає. У 2014 році після Революції Гідності все почало змінюватися, але все одно. Наші пісні в Україні почали сприйматись краще, що подарувало нам можливість не дуже думати про той ринок, а розвиватися вдома.

«Я їздив у рф після 2014 року, був там останній раз, здається у 2015. Потім збагнув, що не можу, почувався дискомфортно. Усі завжди хочуть більше і більше. Так ми люди влаштовані. Коли чогось досягаємо, то хочеться більше. Але моїм мотиватором ніколи не були гроші, а творчість і люди. Я завжди любив дивитися, як люди танцюють під пісні, які в нас вийшли», – сказав артист.

Монатік додав, що у 2015 році він прийняв рішення не виступати в росії та розвиватися в Україні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чмоня більше нічого сказати.
Відповісти
манкурт...
Відповісти
Гроші не пахнуть . Тим більше такому!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні