--> Як їсти солодке та не товстіти: лайфхаки від дієтолога | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як їсти солодке та не товстіти: лайфхаки від дієтолога

0
Як їсти солодке та не товстіти: лайфхаки від дієтолога
Дієтолог Олена Соломатіна поділилася простими лайфхаками, як їсти солодке і не товстіти. Ці прості способи допоможуть зберегти фігуру ласунам, пише Мета.

Фахівець каже, що часто людина піддається впливу маркетингу. Під впливом реклами та піару вона починає вживати більше солодкого, ніж належить.

За словами експерта, люди їдять багато солодкого через стрес, коли їм сумно чи нудно. Вона рекомендує концентруватися не на емоціях, а на самому процесі поглинання їжі. Це допоможе зменшити кількість з'їденого.

Тобто можна контролювати обсяги споживаних солодощів. Дієтолог запевняє, що якщо перед вживанням людина уявить, як вона їсть і як солодке тане у роті, вона з'їсть менше.

Соломатіна додала:

При цьому задоволення буде таке ж, як якщо поглинати цукерки чи торти, дивлячись у гаджет чи говорячи з друзями
Ще одна порада – їсти маленькими шматочками, розтягуючи насолоду. Крім того, дієвий спосіб зменшити потребу у солодкому – зайнятися чимось цікавим.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні