Біля Рівного розстріляли Мерседес з людьми

1
Біля Рівного розстріляли Мерседес з людьми
У селищі Квасилів неподалік Рівного невідомий обстріляв автомобіль Mercedes-Benz, який був на стоянці. Всередині салону в цей момент перебував 21-річний юнак разом зі своєю знайомою. Внаслідок події вони не постраждали, натомість збитків зазнав лише автомобіль, у якого було пошкоджене заднє скло. Наразі стрільця розшукують, про його мотиви поки що нічого не відомо.

Як повідомила прес-служба поліції Рівненщини, інцидент стався близько 22:00 у суботу, 6 серпня, в селищі Квасилові. 21-річний місцевий мешканець повідомив, що неподалік магазину на вулиці Молодіжній невідома особа стріляла в його автомобіль.

«Поліцейські встановили, що заявник із знайомою перебували в салоні припаркованого на стоянці автомобіля Mercedes-Benz. Внаслідок пострілу, який попередньо було здійснено із пневматичної зброї, пошкоджено заднє скло транспортного засобу. Ніхто, на щастя, не постраждав», – йдеться у повідомленні.

Наразі поліцейські встановлюють обставини події, опитують свідків, встановлюють збитки та причетних до скоєного осіб. За результатами проведеної першочергової перевірки прийматиметься відповідне процесуальне рішення. Поки що невідомо, чи був це випадковий постріл, чи хтось скоїв злочин свідомо.

Кримінальне провадження щодо цього інциденту поки що не відкривали.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Журналіст мудак через заголовок статті.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні