--> Військові рф та «ДНР» стріляють один в одного, бо не можуть поділити награбоване | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Військові рф та «ДНР» стріляють один в одного, бо не можуть поділити награбоване

0
Військові рф та «ДНР» стріляють один в одного, бо не можуть поділити награбоване
У тимчасово захопленому Маріуполі Донецької області російсько-окупаційні війська та бойовики «ДНР» вчора, 7 серпня, влаштували стрілянину, повідомив радник міського голови Петро Андрющенко, пише Громадське.

За його словами, о 19:07 в будинку №2 квартал Азов’є Приморського району пролунали три вибухи. Внаслідок цього загинули двоє російських «робочих буряти-підрядники», ще двоє — у важкому стані.

«Влізли мародерити, нарвалися на мінометні міни з часів оборони Маріуполя. Не шкода від слова зовсім. Маріуполь мститься», — написав він.

Тим часом ввечері у Лівобережному районі у приватному секторі сталася стрілянина між росіянами та бойовиками «ДНР».

«Цього разу не розподілили награбоване. За попередньою інформацією, один росіянин легко поранений та за це п’ять «ДНРівців» заарештовано. Сподіваємось на швидку розправу російського військового недоправосуддя», — зазначив радник мера.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні