--> Україні прогнозують вирішальні місяці війни з рф | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Україні прогнозують вирішальні місяці війни з рф

0
Україні прогнозують вирішальні місяці війни з рф
Голова Бюро нацбезпеки Польщі Павло Солох спрогнозував, що наступні місяці стануть вирішальними у війні України проти кремлівської окупаційної армії, пишуть Новини Онлайн.

Солох зазначив, що кремлівська армія використовує на Донбасі тактику килимових бомбардувань, але не має високоточної зброї, тому не взмозі досягти якихось успіхів.

«Усі чекають наступу, тому що наступ міг би створити підстави для якихось переговорів — чи про мир, чи хоча б про припинення вогню. Нічого подібного поки що не відбувається. Все вказує на те, що найближчі два місяці можуть стати вирішальними», — зазначив Солох.

На його думку, вже в жовтні можна очікувати принципових рішень, які остаточно визначать подальшу долю цієї війни.

«Водночас він не виключає, що російсько-українська війна може затягнутися надовго. Росія послідовно не відмовляється від завоювання всієї України, навіть якщо на це підуть роки. Це чимось нагадує ситуацію у 18 сторіччі, коли царська Росія завоювала спочатку Україну, а потім — Кримське ханство. На це знадобились роки. Я думаю, що це позиція російської еліти», — припустив Солох.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні