У Львівській області люди масово хворіють на коронавірус

0
У Львівській області люди масово хворіють на коронавірус
Від 1 до 7 серпня на Львівщині провели 477 досліджень на коронавірус, з яких 218 виявилися позитивними: у лікарнях наразі перебувають 111 людей, пише ТСН.

Про це повідомили у Львівській обласній військовій адміністрації.

За весь період епідемії в області зафіксовано 308 071 підтверджений випадок COVID-19, з них 6 704 людини померли. Подолати недугу вдалося 300 896 жителям Львівщини.

Окрім того, наприкінці липня в Україні виявили новий штам коронавірусу "Омікрон" – ВА.5. Зі Львівщини відправили до Києва зразки тестів з підозрою на наявність цього нового штаму, а у Чернівцях виявлено вже дев’ять випадків захворювання, викликаного ним.

«В Європі та Україні фіксують зріст захворюваності на COVID-19. Більшість випадків спровоковані новим штамом ВА.4 або ВА.5, який відрізняється від інших штамів більшою заразністю. Вакцинація – єдиний надійний захист. Людина повинна отримати дві дози вакцини, як вакцинальний комплекс, а через шість місяців – зробити бустерну дозу. Також в Україні дозволена друга бустерна доза для людей, старших 60 років і для хто, хто має імунодефіцитні стани. Ця доза вводиться після чотирьох місяців після отримання першої бустерної дози», – зазначила керівниця Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ Наталія Іванченко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні