--> На Волині затримали агента рф, який планував вбивства Резнікова та Буданова. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині затримали агента рф, який планував вбивства Резнікова та Буданова. ФОТО

2
На Волині затримали агента рф, який планував вбивства Резнікова та Буданова. ФОТО
На Волині правоохоронці затримали російського агента, який планував вбивства міністра оборони Олексія Резнікова та керівника Головного управління розвідки Міноборони Кирила Буданова, повідомляє Офіс генерального прокурора.

Завербований агент російських спецслужб приїхав до України для організації вбивства низки політичних та публічних осіб нашої держави.

За інформацією слідства, затриманий – мешканець Луганської області, який з 2014 року підтримував збройну агресію росії проти України та служив у так званій народній міліції «ЛНР».

Після повномасштабного воєнного вторгнення росії його завербувало ГУ Генштабу ЗС РФ.

У травні 2022 року чоловік отримав від російських кураторів завдання вбити командира одного з українських підрозділів. Для реалізації вбивства собі у поплічники взяв киянина. Останній мав стежити за об’єктом та вбити його з вогнепальної зброї.

Згодом організатор отримав замовлення вбивств міністра оборони Олексія Резнікова, керівника ГУР МО Кирила Буданова та інших публічних осіб у Києві та в інших містах України.

У списку на ліквідацію були також: один із керівників Національного корпусу – в минулому командир розвідроти полку Азов і радник одного з міністрів.

За вбивство кожного з них російські куратори обіцяли від 100 тисяч доларів.

Співробітники Управлінням контррозвідки СБУ та Нацполіції на території Волинської області затримали організатора і виконавця.















Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сука, а про мене забули?
Відповісти
І що? Де Волинь , а де "будановирєзнікови"?
Здається що це вкид. Хочуть підняти рейтинги даним особам, або відволікти від чогось іншого. Від Оленівки наприклад.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні