--> «Не можуть більше тягнути»: що можуть зробити росіяни в Україні у найближчі дні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Не можуть більше тягнути»: що можуть зробити росіяни в Україні у найближчі дні

0
«Не можуть більше тягнути»: що можуть зробити росіяни в Україні у найближчі дні
Військовий експерт Олег Жданов розповів, що російські військові можуть намагатися здійснити наступальну операцію на декількох напрямках. Це має відбутися найближчим часом, пише ТСН.

Обстріли останніх днів – це чергова хвиля ракетного терору з боку Росії, яка продовжує криваву війну проти України.

Наступ повинен початися цього тижня

За його словами, у цієї масштабної атаки є своя причина.

«Можливо, вона прив'язана до майбутнього наступу, який повинен початися цього тижня. Російські військові можуть намагатися здійснити наступальну операцію на декількох напрямках, зокрема – на Харківському. Через це вони посилюють ракетні удари. Росіяни вже не можуть більше тягнути. Якщо до кінця цього тиждня не почнуть наступу, то вони будуть втрачати бойовий потенціал. Сьогодні ми нав'язуємо росії правила війни», - каже експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні