--> Як на Львівщині розпочнеться навчальний рік | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як на Львівщині розпочнеться навчальний рік

0
1
Як на Львівщині розпочнеться навчальний рік
Керівники закладів вищої освіти можуть самостійно визначати дату початку нового навчального року. Так, деякі університети Львова розпочнуть новий навчальний рік уже з середини серпня. Здебільшого навчатимуться дистанційно, а дехто – навіть по суботах.

Як зазначили у коментарі в Національному університеті «Львівська Політехніка», навчання у студентів 2-4 курсів (бакалаврат) розпочнуть 16 серпня в онлайн-форматі. Із середини серпня почнуть навчання студенти 2 курсу магістратури (освітньо-наукові програми) також дистанційно. Для першокурсників бакалаврату навчання розпочнеться з 15 вересня, а для 1 курсу магістратури – з 1 жовтня. Навчання передбачається також в онлайн-форматі, хоч напередодні розглядали змішане, пише Твоє місто

У Національному лісотехнічному університеті України 1-ий курс (бакалаврат) почне навчання з 15 вересня, а 2, 3, 4-й – з 1 вересня. П’ятий курс магістратури, як зазначили у коментарі Тvoemisto.tv в університеті, – з 1 жовтня. Форма навчання у виші буде дистанційною.

У Львівському національному університеті ім. Івана Франка перший курс бакалаврату навчання розпочне з 15 вересня. 2, 3, 4-й курси бакалаврату – з 1 вересня. Також з початку осені на навчання вийдуть студенти 2-го курсу магістратури, а ось студенти 1-го курсу магістратури стартуватимуть з 1 жовтня. Наразі передбачається, що навчання проводитимуть за змішаною формою, але остаточно буде відомо пізніше.

В Українській академії друкарства у коментарі Tvoemisto.tv повідомили, що навчання для студентів-старшокурсників (2, 3, 4, 6 курси) стартує з 15 серпня. Першокурсники (бакалаврат) почнуть навчання з 12 вересня. 5 курс навчатиметься з 1 жовтня. Усі студенти навчатимуться по суботах та в онлайн-форматі. До того ж перший семестр тут планують завершити вже в листопаді 2022-го, а вийти на навчання у середині лютого 2023 року.

У Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького, скоріш за все, навчання розпочнуть з 1 вересня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні