--> Українська співачка випадково потрапила у мовний скандал | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українська співачка випадково потрапила у мовний скандал

1
Українська співачка випадково потрапила у мовний скандал
Найбагатша співачка Наталя Захур, сценічне ім'я Камалія, вирішила підтримати землячок у Лондоні. Вона зауважила, що найкращі майстрині лише з України та показала, яки патріотичний манікюр їй зробили українки у новому салоні, який щойно відрили за кордоном, пише Showdream.

Камалія дуже хотіла допомогти дівчатам та у відео розповіла про салон нігтів. Проте попала у невеличкий зашквар. Коли хотіла запросити до нього своїх підписників, то випадково сказала російською мовою «Добро пожаловать».

Варто зауважити, що ця фраза трохи зачепила підписників. У коментарях вони взялися правити зірку та написали, що українською буде: «ласкаво просимо» та попросити більше не вживати російську версію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А вона справді українська співачка? Чи в неї лише паспорт український, і не факт що він один.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні