Пентагон розповів про величезні втрати окупантів в Україні

0
Пентагон розповів про величезні втрати окупантів в Україні
Реальні втрати росії на війні з Україною можуть становити цифру, у два рази більшу, ніж та, яку публікує Генеральний штаб Збройних сил України. У Пентагоні вважають, що близько 70-80 тисяч одиниць особового складу російської армії були ліквідовані ЗСУ в ході вторгнення.

Про це написав журналіст американського видання Foreign Policy Джек Детч у своєму Twitter.

Детч посилається на власну інформацію з Пентагону, де проводиться оцінка реальної кількості вбитих російських військових. Там схильні вважати, що цифри, які публікує ГШ ЗСУ, значно применшують кількість ліквідованих росіян.

«За оцінками Пентагону, з моменту повномасштабного вторгнення в Україну більш як п'ять місяців тому росія втратила від 70000 до 80000 військовослужбовців» - зазначив він.

Нагадаємо, за даними на ранок 8 серпня, в Україні за добу знищено 140 російських окупантів, найбільше на Донецькому напрямку. Загальні втрати армії рф складають 42340 одиниць особового складу.

Через низьку ефективність, яку росія продемонстрували після нападу на Україну, щонайменше шість російських командувачів були звільнені з посад і ще десять генералів були вбиті, зазначає британська розвідка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні