--> Президент України звернувся до західних країн | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Президент України звернувся до західних країн

1
Президент України звернувся до західних країн
Президент України Володимир Зеленський закликав західні країни закрити кордони для росіян. Лише так, на його думку, в них можна відбити бажання захоплювати чужі території, пише Львів Медіа.

Зеленський вважає, що всі без винятку росіяни мають повертатися до росії і лишатись там. І вони мають нести відповідальність за дії путіна, адже вони його обрали і не борються з його режимом.

«Найважливіші санкції — це закриття кордонів… Нехай живуть у своєму власному світі, поки не змінять свою філософію», — сказав Зеленський.

Також президент зауважив, що санкції, які вже накладені на росію за розв’язану повномасштабну війну в Україні, є «слабкими» у порівнянні із закриттям кордонів для російських громадян хоча б на один рік і повним ембарго на купівлю російських енергоносіїв.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для початку почни з себе. І припини роздавати паспорти кацапам. Хороших кацапів не буває! Хороший кацап-мертвий кацап!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні