--> Світ відмовиться від смартфонів через десять років | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Світ відмовиться від смартфонів через десять років

2
Світ відмовиться від смартфонів через десять років
Директор по цифровим продуктам групи Veon Джордж Хелд передбачив людству відмову від смартфонів через десять років. За його словами, цей пристрій стане рудиментом, а на зміну йому прийдуть більш просунуті технології, пише Порталтеле.

Фахівець відзначив, що в даний час мобільний пристрій потрібен тільки для аутентифікації користувача і передачі інформації. Він уточнив, що визначити особистість можна інакше, наприклад, по обличчю або відбиткам пальців і голосу, а інформацію можна буде проектувати на стіну або дзеркало за допомогою IoT-датчика (IoT – Internet of Things, «інтернет речей»).

«Тому телефон – це рудимент, через 10 років його не буде, він буде замінений нами, людьми. І бабусі, яка загубилася в центрі міста, не потрібно буде нікуди дзвонити: вона може запитати у стінки “Як мені дійти додому?”, А стінка їй покаже маршрут зі стрілочкою», – дав футуристичний прогноз Хелд.

Він зробив висновок, що смартфон, як і вживлюваний чіп – це застаріла технологія, тому через десять років вона зживе себе.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага телефони вмонтують в руку, або в голову.
Відповісти
Телефон буде в стіні що не ясно ? А стінка покаже стрілочкою куди йти, ясно?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні