--> В окупованому Криму пролунали вибухи: з пляжів масово почали тікати туристи. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В окупованому Криму пролунали вибухи: з пляжів масово почали тікати туристи. ВІДЕО

1
В окупованому Криму пролунали вибухи: з пляжів масово почали тікати туристи. ВІДЕО
У захопленому Російською Федерацією Криму сталися вибухи в районі військового аеродрому біля міста Саки, почалася пожежа, пише УНІАН.

У Новофедорівці горіла злітна смуга і склади з боєприпасами.

"...Перший вибух пролунав близько 15:20, всього повідомляють про десять. Попередньо, пошкоджені сусідні будинки", - зазначається на каналі.

Місцеві жителі повідомили про велику кількість авто швидкої допомоги, які їхали у бік Новофедорівки з Євпаторії. До місця вибуху відправили санавіацію.

З пляжів у Новофедорівці тікали туристи. Посіпаки окупантів вимагали, щоб люди ховалися в укриттях. З Новофедорівки масово почали виїжджати туристи, а також місцеві жителі, на виїзді утворилися затори.

Варто зазначити, що вибухи в Криму сталися на авіабазі окупантів, з якої літаки летіли бомбити Запорізьку, Миколаївську та Херсонську області.







Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Драпайте кацапи поки міст цілий!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні