--> Через нічний обстріл росіянами Півдня загинуло 11 людей | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Через нічний обстріл росіянами Півдня загинуло 11 людей

0
Через нічний обстріл росіянами Півдня загинуло 11 людей
Російські війська вночі двічі з реактивних систем «Град» обстріляли Нікопольський район, загинули 11 людей, ще 14 поранені, повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніков.

«Ворог двічі обстріляв район з «Градів». Скерував по житлових кварталах 80 реактивних снарядів. Свідомо і підступно ударив, коли люди спали у своїх домівках. Під вогонь потрапили Марганець та Мирівська громада. У Марганці 10 людей загинули, 11 постраждали. Десятеро – у лікарні, семеро з них важкі», – написав він у телеграмі, пише Радіо Свобода.

За його даними, у місті пошкоджені понад 20 багатоповерхівок, ЦНАП, Палац культури, гуртожиток, дві школи, будівля міськради та ще кілька адмінприміщень.

Резніченко додає, що через обстріл села Вищетарасівка Мирівської громади загинула одна жінка – її будинок вщент зруйнований російським снарядом. Ще щонайменше дві людини поранені.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні