--> У Луцьку знову перевіряють оплату проїзду в маршрутках. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку знову перевіряють оплату проїзду в маршрутках. ВІДЕО

0
У Луцьку знову перевіряють оплату проїзду в маршрутках. ВІДЕО
У Луцьку відновили контроль за дотриманням вимог щодо безготівкової оплати проїзду в громадському транспорті, – розповів Суспільному начальник відділу транспорту міськради Олександр Середа.

Станом на 9 серпня у Луцьку працювали 10 контролерів та п'ять інспекторів муніципальної варти на 23-ох автобусних маршрутах.

Як розповіла контролерка Наталія Корольова, від сьомої ранку до десятої години одна бригада перевірила 11 маршруток, серед пасажирів було 30 людей, які оплатили проїзд готівкою.

"Контроль буде в місцях кожен день різних, які не будуть повторюватись. Буде охоплено все місто і графіки будуть щодня мінятися", – говорить Олександр Середа.

Перевірку контролери здійснюють разом з працівниками муніципальної варти. Інспектор Олександр Бенько каже, що пасажирів, які розраховуються у маршрутках готівкою з транспорту не висаджують, а лише роз'яснюють їм правила проїзду. Поки таких людей не штрафують.

Чому розраховуються не за допомогою електронних проїзних квитків, Суспільному пасажири пояснили по-різному.

Зі слів Олександра Середи, щоденно на міських та приміських маршрутах Луцької громади курсують 105 автобусів. Контролювати дотримання вимог щодо безготівкової оплати проїзду у маршрутках будуть щодня з сьомої години ранку до завершення роботи громадського транспорту. У вихідні – працюватимуть чергові бригади.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні