--> Скільки разів росія хотіла напасти на Україну до повномасштабного вторгнення | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Скільки разів росія хотіла напасти на Україну до повномасштабного вторгнення

1
Скільки разів росія хотіла напасти на Україну до повномасштабного вторгнення
Радник голови Офісу президента України Олексій Арестович зізнався, що станом на кінець жовтня 2021 року на 100% знав, що росія влаштує повномасштабне вторгнення в Україну, пише УНІАН.

«Кінець жовтня. Я 100% знав, що нападуть. Уже був відомий перший строк готовності. Це було 26 грудня. Вони мали бути готовими на католицьке Різдво. Але вони не встигли через російську недбалість. Другою датою було 12 січня. Не встигли», – повідомив радник керівника ОП.

Він додав, що наступна дата готовності рф до нападу була 16 лютого і у ворожої армії було тоді два плани.

«Вони цілий місяць дали на підготовку, вирішили посилити. Тоді Росгвардію почали перекидати інтенсивно. До цього її не було. У них було два плани. Перший: вважали, що армія зараз зайде, за місяць розгром чи трохи менше. А Росгвардія потім приїде. Вони накинули її, сюди привезли на кордон. 16-го не встигли. А китайці заборонили. 12 лютого Олімпіада розпочалася. Китайці сказали «ні» – «не псуйте Олімпіади», – розповів Арестович.

Він продовжив, що 20 лютого було закриття Зимової олімпіади 2022 року в Пекіні, тож російські війська планували напасти на Україну 22 лютого.

«Але 23 лютого як би (День захисника вітчизни у росії – ред.). Вони його відсвяткували – 24-го зранку нападають», – сказав радник голови президентського офісу.

Він додав – про те, що рф нападе о 5:00 24 лютого, «залізно» знав «днів за три вже точно».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знали, а Чонгар розмінували! Це вже не "про**бали"! Це свідома державна зрада!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні