--> Астролог розповів, на яких напрямках війни у серпні буде напружена ситуація | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Астролог розповів, на яких напрямках війни у серпні буде напружена ситуація

1
Астролог розповів, на яких напрямках війни у серпні буде напружена ситуація
Ведична астрологиня Анна Куліш розповіла, яким для України буде останній місяць літа, пише НВ.

Астролог нагадала, що Марс, планета війни та активних дій, на 1,5 місяці зупинився в знаку Тельця. У житті це спрямовує фокус увагу на все матеріальне, на гедонізм; на війні така позиція додає стійкості воїнам, підсилює відчуття, що за своє - порвуть. Ця ж позиція робить владу справжніми «слугами» народу, тож вона робитиме те, чого від неї потребують люди.

«У карті України транзитний Марс попадає в 6 дім конфліктів, різних соцслужб і охорони здоров’я, піднімає теми, які тісно з цим ідуть. Можуть відновитися активні призови. Сфера медицини повинна підготуватися до майбутніх можливих епідемій. Взагалі, підприємства, люди, працюйте зараз віддано, щосили для розвитку країни та своїх запитів. Далі можливості будуть послаблюватися, особливо для стабільних організацій. Марс — це військова тема, силові структури, важка артилерія. 6 дім — це вороги. Даються сильні вороги, але і змога їх перемогти», — написала астрологиня.

Вона також відмітила, що Телець, Марс і управителька Тельця Венера, котра розташовується в 8 домі, позначають Південний напрямок. Саме тому, на її думку, у серпні Південь буде під напруженням. Астролог передбачає серйозні дії в Миколаєві.

«Управитель 6 дому йде до 8-го, що посилює кризові моменти. По суті, для стабільності це не добре. Венера в Раку хоче комфорту і насолоди вдома, а 8 дім вплітає народ в інтриги, корисливі мотиви. Може бути багато втрат, цінностей для України. Але, думаю, буде посилена допомога країні від західних партнерів», — зазначила астролог.

З 17 серпня по 17 вересня Сонце перебуватиме в себе вдома, у Леві (у Ведичній астрології враховується прецесія земної осі, тому карта відповідає знімку неба в даний момент; зодіак західної астрології завжди сталий, але не відповідає знімку неба). Сонце в Леві привертає до себе увагу масового суспільства, тому можуть відбуватися зміни статусу держави чи влади, зміни загальноприйнятих цінностей. Окрім того, така позиція може сприяти створенню нових організацій чи чогось подібного.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
що небудь....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні