--> В Польщі змінюють умови навчання для українців | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Польщі змінюють умови навчання для українців

1
В Польщі змінюють умови навчання для українців
Польських та українських дітей, які навчаються у Польщі, з 1 вересня чекає низка нововведень. Крім занять зі стрільби, у школах з’явиться новий предмет. І це ще не всі зміни.

Як пише Ukrayina.pl, з 1 вересня для учнів польських шкіл змінюють навчальний план предмета “Освіта для безпеки”. Тепер він включатиме більше елементів, пов’язаних з обороною, наприклад, використання пневматичної зброї, складання та розкладання зброї, а також відповідне реагування у разі загрози, спричиненої бойовими діями.
У школах Польщі з’явиться новий предмет “історія та сучасність”. Його мета – ознайомити учнів з новітньою історією світу після 1945 року. Школярі вивчатимуть катастрофу у Смоленську та пандемію коронавірусу.

Також нововведення стосуються “матури” – іспиту на отримання атестату зрілості. Відповідно до них, учні матимуть більше часу на виконання завдань. Однак вони отримають їх більше.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щоб краще адаптуватися в Польщі , потрібно знати мову. За власним досвідом знаю. Мені допомогли онлайн курси https://imclasses.com/ зручно і дієво
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні