--> Джонні Депп повертається в кіно: стало відомо яку роль зіграє актор | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Джонні Депп повертається в кіно: стало відомо яку роль зіграє актор

0
Джонні Депп повертається в кіно: стало відомо яку роль зіграє актор
Була велика ймовірність, що Джонні Депп не з’явиться в кіно після гучних звинувачень в насильстві та суду з Ембер Герд. Однак, він повертається і перша його велика роль – незрячий король Людовик XV у драмі "Жанна Дюбаррі".

Режисеркою драми стала Майвенн, яка також бере участь у зйомках. Вона зіграє в картині Мадам дю Баррі, фаворитку короля-бабія. Відомо, що студія Why Not Productions опублікувала перший кадр із Джонні Деппом в ролі Людовика XV, пише 24 канал.

"Жанна Дюбаррі": що відомо про картину, в якій зіграє Джонні Депп
Фільм розповість про життя Жанни дю Баррі, останньої коханки Людовика XV при Версальському дворі, після мадам де Помпадур. Сценаристами проєкту виступили та ж Майвенн і Тедді Люссі-Модест.

За сюжетом, молода дівчина з робітничого класу, яка хоч і вирізняється жадібною рисою до культури та задоволень, проте завдяки інтелекту і привабливості крок за кроком підіймається по соціальній вертикалі. Вона стає улюбленицею короля Людовика XV і він закохується в неї.

Зйомки відбуваються у різних місцях Парижа, зокрема у Версальському палаці.

Цікаво, що правління Людовика XV було одним із найтриваліших в історії – 59 років. Однак, наприкінці життя його звинувачували у розпусті та корупції. Король мало приділяв уваги управлінню державою, тому програв Семирічну війну (1756—1763 роки), унаслідок якої Франція втратила низку колоній.

Нагадаємо, після скандального судового процесу з Ембер Герд, студія Warner Bros. звільнила актора з останньої частини фільму "Фантастичні звірі і де їх шукати". Замість Деппа, головного лиходія Ґеллерта Ґріндельвальда, у третій частині франшизи зіграв Мадс Міккельсен.

Нещодавно компанія Discovery+ повідомила, що планує зняти документальний фільм про судовий розгляд щодо розлучення між американськими акторами Джонні Деппом та Ембер Герд. У стрічці обґрунтують дві сторони, покажуть інтерв'ю з адвокатами, а також фрагменти домашніх відео і телефонних розмов акторів.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні