--> Помер легендарний український футболіст. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Помер легендарний український футболіст. ФОТО

0
Помер легендарний український футболіст. ФОТО
У віці 75 років пішов із життя видатний гравець львівських «Карпат«» - Остап Савка, пише ТСН.

У складі «левівм» Савка провів дев'ять сезонів, був капітаном команди, брав участь у дебютному єврокубковому поході у 1970-му.

Уродженець Дрогобича перебрався у «Карпати» після виступів за рідний «Нафтовик» та донецький «Шахтар». А за два роки Савка оформив унікальне досягнення, записвши до активу хет-трик у матчі з московським «Локомотивом», який так і залишається єдиним для футболістів «Карпат», оформленим у Вищій лізі.

Усього за львівську команду провів 194 матчі, відзначився 16 голами. Після завершення активних виступів працював тренером СДЮШОР «Карпати».

«Футбольний клуб «Карпати» висловлює співчуття рідним та близьким Остапа Володимировича. Вічна пам’ять нашій легенді…», - йдеться в повідомленні львів'ян.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні