--> Окупанти пішли в атаку на Херсонщині і нарвались на ЗСУ: у росіян серйозні втрати | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Окупанти пішли в атаку на Херсонщині і нарвались на ЗСУ: у росіян серйозні втрати

0
Окупанти пішли в атаку на Херсонщині і нарвались на ЗСУ: у росіян серйозні втрати
Російське окупаційне військо завдало 12 ударів у напрямку позицій ЗСУ на півдні, застосовуючи гелікоптери і штурмову авіацію. Українські військові змогли уникнути втрат і дати гідну відсіч ворогу.

Про це повідомили в пресслужбі ОК "Південь".

Українська авіація завдала удару по опорному пункту російських окупантів поблизу селища Андріївка й по скупченню ворожих сил і техніки неподалік села Брускінське у Херсонській області. Разом з цим відпрацювали й ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ.

У результаті злагодженої роботи різних родів військ вдалося знищити 19 російських окупантів, 4 одиниці броньованої та автомобільної техніки, а також склад боєприпасів у Бериславському районі на Херсонщині.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні