--> Молодий волинянин вкрав у знайомого пітбуля, бо той йому дуже сподобався | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Молодий волинянин вкрав у знайомого пітбуля, бо той йому дуже сподобався

0
Молодий волинянин вкрав у знайомого пітбуля, бо той йому дуже сподобався
У селі Твориничі на Волині 18-річний юнак вкрав у знайомого американського пітбуля. Поліцейським хлопець пояснив, що побачив пса біля чужого будинку і захотів такого ж собі. Поліція знайшла крадія за два дні. З собакою все добре, пітбуля вже повернули власнику. Юнаку за скоєння крадіжки в умовах воєнного стану загрожує до восьми років ув'язнення.

Про інцидент стало відомо у п'ятницю, 12 серпня, після повідомлення прес-служби поліції Волині. До правоохоронців звернувся мешканець села Твориничі Володимирського району і повідомив, що хтось викрав його американського пітбуля, вартістю 7 тис. грн.

Дільничий офіцер поліції встановив, що тварину викрав 18-річний юнак. Як уточнили в прес-службі поліції, хлопець побачив біля будинку собаку і захотів вкрасти його собі, оскільки пес йому сподобався. У поліцейському зведенні зазначається, що зранку 9 серпня він забрав собаку «шляхом вільного доступу».

Затримали хлопця вже за декілька днів, 11 серпня. З твариною все добре, її повернули власнику. Щодо цього інциденту слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст. 185 ККУ (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану). Санкція статті передбачає від п'яти до восьми років ув'язнення.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні