--> «Надважкі часи ще попереду»: у США зробили новий прогноз щодо війни в Україні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Надважкі часи ще попереду»: у США зробили новий прогноз щодо війни в Україні

0
«Надважкі часи ще попереду»: у США зробили новий прогноз щодо війни в Україні
Ексспецпредставник Держдепу США з питань України заявив, що війна точно не завершиться до кінця цього року, пише GazetaPL.

«Треба розуміти, що надважкі часи ще попереду. Але Україна зробила величезний прогрес, щоб опинитися там, де вона є тепер. Треба готуватися, що буде важко після зими, бо почнеться наступний етап воєнних дій. Війна триватиме наступного року і навесні, і влітку», — сказав Курт Волкер.

Він запевнив, що США далі надаватимуть Україні не тільки військову, але й фінансову та гуманітарну допомогу.

«Я б уникав тверджень, що нас чекає «надважкий» період. Бо насправді для нас кожен етап надважкий: такими були перші дні й тижні повномасштабного вторгнення, такою є й оборона Донбасу. Тепер нам теж дуже важко. Якби було не так, ми б уже давно прогнали москалів.

Ворог сильний і чекати, що стане легше, — марно. Це стосується і обстановки на полі бою, і міжнародної ситуації, і атак ворога в інформаційному просторі. Вже очевидно, що буде дуже важка осінь. Коли ми її переживемо — а я певен, що так і буде, — настане неймовірно важка зима. Але жодні умови не змусять нас скласти зброю, тому війна, справді, триватиме і в 2023 році», - переконує Павло Лакійчук, капітан І рангу, керівник військових програм Центру глобалістики.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні