У Шацьку через попадання блискавки почалася пожежа

0
У Шацьку через попадання блискавки почалася пожежа
Через несприятливі погодні умови, що спостерігалися на території Волинської області, рятувальники здійснили 12 виїздів для відкачування дощової води з підтоплених територій та будівель. Крім того, ліквідували 5 пожеж на території приватних домогосподарств, спричинених влучанням грозових розрядів.

Про це інформують у ДСНС Волині.

12 серпня у Ковельському районі через грозу трапилася ще пожежа.

Горіла дерев'яна літня кухня у селі Грабове Шацької територіальної громади. Пожежу ліквідували рятувальники 11 ДПРЧ смт Шацьк та місцевої пожежної охорони села Грабове.

За повідомленням гідрометцентру, 13 серпня на Волині й надалі спостерігатимуться дощі з грозами, місцями град. Тож, рятувальники закликають громадян бути обережними й зважати на погоду.

Зокрема рекомендують водіям та пішоходам оминати ділянки вулиць у місцях, що зазнають підтоплень під час інтенсивних опадів.

Дотримуйтесь правил безпеки під час грози та обмежте тривале перебування на вулиці!

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні