У Київській області російський військовий розстріляв українця

0
У Київській області російський військовий розстріляв українця
В Київській області заочно судитимуть снайпера збройних сил РФ, який розстріляв мирного мешканця. Про це повідомили у Київській обласній прокуратурі, пише Status quo.

Прокурори Київської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт в порядку спеціального досудового розслідування стосовно снайпера 15-ої бригади 2-ої гвардійської загальновійськової армії Центрального військового округу ЗС РФ за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаному з умисним вбивством.

Розслідуванням встановлено, що у лютому 2022 року під час окупації села Перемога Броварського району, підозрюваний здійснив прицільний смертельний постріл у цивільного чоловіка. У той момент беззбройний потерпілий повертався додому та не становив для військовослужбовців РФ жодної загрози.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні