--> Близьке коло путіна панікує та хоче завершити війну | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Близьке коло путіна панікує та хоче завершити війну

1
Близьке коло путіна панікує та хоче завершити війну
Західні експерти стверджують, що високопосадовці та члени еліти президента рф путіна панікують і хочуть розпочати переговори, щоб покласти край кровопролитній війні в Україні, пише ТСН.

Як пише видання Mirror, їм стало відомо, що якийсь високопоставлений кремлівський чиновник таємно звернувся до Заходу, щоб допомогти покласти край вторгненню до України. Кажуть, це дало зрозуміти Заходу, що Кремль панікує і відчайдушно потребує припинення кривавої війни.

Заяви про цей крок було зроблено у звіті, поширеному серед західних спецслужб. Вважається, що старші офіцери та чиновники, близькі до путіна, стривожені різкими західними санкціями та спадом економіки, спричиненим війною. Також повідомлялося, що деякі кремлівські діячі стурбовані дедалі більш тривожними ризиками, пов'язаними з бойовими діями на Запорізькій атомній електростанції в Україні.

Передбачається, що все це робиться за спиною путіна, котрий, звичайно ж, не має наміру припиняти війну.

«Представник путінського найближчого оточення направив на Захід сигнал про бажання вести переговори. Настрій кремлівської еліти - панічний», - йдеться у документі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То прибийте "ботоксного" і закінчуйте війну!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні