--> Астролог розповів про небезпеку, яка чекає на українців у найближчі дні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Астролог розповів про небезпеку, яка чекає на українців у найближчі дні

0
Астролог розповів про небезпеку, яка чекає на українців у найближчі дні
У другій половині серпня Марс йде на квадр.уру з Сонцем й це посилить напруженість, конфліктність та войовничість, такий прогноз зробила астрологиня Олена Зимовець, пише УНІАН.

«У плюсі ці енергії можна направити на конструктивні завдання, а для цього потрібен холодний розум. Низка транзитів сприятиме цьому», - зазначила вона.

Астрологиня прогнозує, що серпень повинен чітко показати, які сфери життя потребують серйозного системного оновлення: «Ці прояви почалися вже в липні. У серпні вони досягнуть визначеності, коли очевидним буде те, що раніше не бралося до уваги як несуттєве або зовсім не було у полі зору».

А ось кінець серпня Зимовець назвала найбільш продуктивним періодом. Напруженість почне поступово спадати, загроза масованих ракетних обстрілів знизиться, як і загострення бойових дій на фронті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні