--> Авторці «Гаррі Поттера» погрожують вбивством | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Авторці «Гаррі Поттера» погрожують вбивством

0
Авторці «Гаррі Поттера» погрожують вбивством
Відомій британській письменниці Джоан Роулінг пригрозили вбивством після того, як авторка серії книг про Гаррі Поттера підтримала свого колегу Салмана Рушді, на якого напали з ножем, пише Обозреватель.

«Не хвилюйся, ти – наступна», – написав невідомий Роулінг під її постом у Twitter. Поліція Шотландії вже розпочала розслідування.

У публікації письменниця висловила свої слова підтримки британському літератору індійського походження Салману Рушді, на якого напали під час виступу на сцені в США. Роулінг написала: «Зараз мені дуже погано. Нехай із ним усе буде добре».

У відповідь один із тисячі коментаторів під нікнеймом MeerAsifAziz1 вирішив пригрозити зірці такою самою розправою.

Наступного дня Роулінг повідомила: «Усім, хто надіслав повідомлення на підтримку: дякую. Поліція займається цією справою (раніше вона займалася іншими погрозами)».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні